هر فردی که ممنوع الخروج باشد، مجاز به خروج از کشور از تمامی مرزها نیست. اگر شخصی ممنوع الخروج شود به وی اطلاع داده نخواهد شد و فرد هنگامی به ممنوع الخروجی خود پی می برد که برای یک سفر خارجی به فرودگاه می رود. بنابراین کسانی که به ممنوع الخروجی خود مشکوک می باشند باید پیش از اقدام به برنامه ریزی برای سفر، اطمینان پیدا کنند که آیا اجازه خارج شدن از کشور را دارند یا خیر و سپس اقدام به خرید بلیط هواپیما نمایند.وبسایت خبری افکار نیوز هم در این راستا و برای سهولت در انتخاب بهترین سیستم رزرواسیون بلیط هواپیما برای شما عزیزان مطلبی را با عنوان (بهترین و ارزان ترین سامانه خرید بلیط هواپیما و تور استانبول)، منتشر کرده که با کلیک به روی همین عنوان می توانید بهترین سیستم رزرواسیون بلیط هواپیما را پیدا و سفری خوب را تجربه کنید. در این مطلب نیز اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان می گذاریم تا بتوانید از ممنوع الخروجی خود آگاه شوید. با ما همراه باشید.
چطور به ممنوع الخروجی خود پی ببریم
همانگونه که در بالا ذکر کردیم بعد از اعمال ممنوع الخروجی در سابقه یک فرد، این حکم به او گفته نمی شود و افراد در زمان سفرهای خارجی از اینکه ممنوع الخروج هستند یا نه آگاه نبوده و تمام اقدامات و برنامه ریزی های سفر را انجام می دهند، اما در فرودگاه متوجه ممنوع الخروجی خود می شوند. برای پیشگیری از این مشکل، اگر به ممنوع الخروجی خود مشکوک هستید به اداره گذرنامه رفته و با ارائه اصل پاسپورت از ممنوع الخروج بودن یا نبودن خود آگاه شوید. البته مراجعه به اداره گذرنامه تنها یک راه است و راه دیگر استعلام ممنوع الخروجی از طریق اینترنت می باشد. از تیرماه سال ۹۷ سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه ای را به منظور استعلام ممنوع الخروجی به صورت انلاین راه اندازی کرده است. برای این کار با مراجعه به وبسایت زیر (سامانه استعلام ممنوع الخروجی اجرای اسناد رسمی) و وارد کردن کد ملی، وضعیت ممنوع الخروجی خود را بررسی نمائید.
-
توجه: حتما باید با آی پی ایران وارد این سایت شوید
چه افرادی ممنوع الخروج می شوند و حکم ممنوع الخروجی چگونه لغو می شود
طبق ماده ۱۷ قانون گذرنامه، دولت طبق ضوابط و مقرراتی که در آئین نامه مشخص میشود از صادر کردن گذرنامه و خروج برخی افراد جلوگیری به عمل آورد. با استناد به این ماده دولت مجاز است تا بنا به تقاضای طلبکار مانع خروج بدهکاران اجرایی از کشور تا زمانی که بدهکار بتواند بدهی خود را پرداخت و یا رضایت طلبکار را بگیرد. طبق ماده ۱۳۳ قانون آئین دادرسی کیفری بسته به اهمیت و علت جرم، دادگاه می تواند از خروج متهم از کشور جلوگیری کرده و فرد را ممنوع الخروج کند. زمان اعتبار این حکم شش ماهه می باشد اما درصورتیکه از نظر دادگاه نیاز باشد می تواند آن را هر شش ماه یکبار تمدید کند. بعد از ابلاغ این حکم فرد ممنوع الخروج تا ۲۰ روز زمان دارد تا در دادگاه تجدید نظر استان مربوطه اعتراض خود را وارد کند.
ممنوع الخروجی گریبان گیر چه کسانی است
پنج گروه برای خروج از مرزهای کشور با مشکل روبرو می شوند. این گروه ها، بدهکاران قطعی مالیاتی، بدهکارانی که به دلیل حکم قطعی دادگاه یا صدور اجرائیه در اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، بدهکار شناخته شده اند، افرادی که در خارج از کشور با دلایلی مثل تکدی گری، ولگردی، سرقت، کلاهبرداری و هرعنوان دیگری دارای سوء شهرت هستند، کسانی که سفرشان به خارج از کشور به تشخیص مقامات قضایی مغایر با مصالح جمهوری اسلامی ایران است و به دلیل اعلام کتبی مقامات قصایی نمی توانند از کشور خارج شوند و افرادی که دریافت پاسپورت و خروج از کشور آنها به اراده فرد دیگری مانند (پدر، شوهر و…) وابسته است، می باشند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر